A Szakmai Gyakorlat (Internship) a megfelelő számodra, ha:

  • Jelenleg hallgató vagy egy főiskolán vagy egyetemen VAGY egy évnél frissebb főiskolai vagy egyetemi diplomád van (a főiskola/egyetem nem lehet az USA-ban)
  • Az USA-ban szerzett gyakorlatnak a tanulmányaidnak megfelelő területen kell lennie

A Szakmai Gyakorlat program maximális időtartama 12 hónap.

A részletes programleírásért kattints IDE.

 

A Professzionális Karrier Tréning (Professional Career Training) a megfelelő számodra, ha:

  • Egy évnél régebbi főiskolai vagy egyetemi diplomád van és egy év releváns USA-n kívül szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezel (a főiskola/egyetem sem lehet az USA-ban)

VAGY öt év USA-n kívül szerezett szakmai tapasztalat olyan           területen, amilyenen az USA-ban szeretnél elhelyezkedni

  • Az USA-ban szerzett karrier tréningnek a tanulmányaidnak megfelelő területen kell lennie

A Professzionális Karrier Tréning program maximális időtartama 18 hónap, kivéve a vendéglátás/turizmus területén, ahol 12 hónap.

A részletes programleírásért kattints IDE.